Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

O značke LEO&UGO

Francúzska módna značka LEO & UGO bola založená v roku 1978 ako rodinný podnik. Túto značku založil vtedy iba 22-ročný Léo Guy Amsallem podľa vlastných slov "s láskou ku krásnym materiálom, nadšením pre správny strih a mimoriadnym zmyslom pre detail". Keď do spoločnosti neskôr vstúpil Léov syn Ugo Guy, názov značky bol zmenený na LEO & UGO.

Kolekcie značky LEO & UGO sú navrhnuté v parížskych dielňach a nádych Francúzska či parížske motívy sa v nich objavujú pomerne často. Táto značka sa špecializuje predovšetkým na luxusné úplety pre súčasné dámy so záľubou v originálnych detailoch. LEO & UGO ponúka široký sortiment od dámskych pulóvrov až po očarujúce vesty, svetre a sukne. Kombinuje sofistikovanosť a pohodlie pri nosení, čím vytvára elegantné a jedinečné modely pre náročné dámy.

LEO & UGO má ďaleko od bežných alebo ležérnych značiek, ale vyznačuje sa typickým nádychom francúzskej elegancie. Vďaka ženským, zmyselným a exkluzívnym detailom sú modely LEO & UGO mimoriadne obľúbené.

Pulóver LEO & UGO totiž rozpoznáte už z diaľky!

LEO & UGO dáva ženám pocit ľahkosti a pohodlia. Každý model je navrhnutý, vystrihnutý a ušitý so skutočným remeselným umením.

Nestarnúca elegancia francúzskej značky LEO & UGO Vás určite očarí.

Zanechať komentár
Zanechať odpoveď
Prosím login pre napísanie komentára.

Menu

Nastavenia

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu obľúbené.

Zaregistrovať sa