Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

O značke EVA KAYAN

EVA KAYAN, francúzska značka inšpirovaná tzv. rock-chic štýlom, čo v poňatí tejto značky znamená rockovo-elegantný a ženský štýl s extrémnym dôrazom na detail. Tvorca, ktorý je ovplyvnený „rockovou“ atmosférou 70. rokov, je rovnako ovplyvnený aj eleganciou klasickej hudby, do ktorej je zamilovaný. EVA KAYAN tak tvorí jednotný elegantný, nadčasový a zároveň vždy súčasný módny štýl.

Dnes značka EVA KAYAN presadzuje svoj módny štýl a zmysel pre detail, rovnako sa však zameriava na vysoký štandard zhotovenia „Made in Europe“, vďaka čomu je „cenovo dostupným luxusom“.

Pôvab značky EVA KAYAN spočíva v precíznej práci na strihoch s použitím rôznych zmesí exkluzívne upravených materiálov a v nekonečnom hľadaní zaujímavých detailov. Vytvára tak ženské a odvážne modely, ktoré majú v sebe eleganciu, zároveň sú rafinované a sofistikované.

Saká, šaty aj nohavice tejto značky padnú úžasne na všetky typy postavy. EVA KAYAN využíva vo svojich modeloch špeciálne upravenú koženku, obzvlášť v jesenných kolekciách. Všeobecne táto značka pracuje s vysoko kvalitnými, zvyčajne upravenými prírodnými materiálmi, ako napr. mäkčený ľan, ktorý je veľmi príjemný na dotyk a nosenie, ale aj napr. tencel (materiál vzdušnejší než bavlna), ktorý u iných módnych značiek prakticky ani nevidíme. Modely tejto značky sú zvyčajne ležérne a nesmierne pohodlné.

Módny štýl EVA KAYAN je určený pre každú dámu, ktorá oceňuje zaujímavé modely a zároveň mimoriadnu kvalitu materiálov spojenú s pocitom pohodlia a ľahkosti pri ich nosení.

Aj Vy sa môžete stať ženou E.K ... “

Zanechať komentár
Zanechať odpoveď
Prosím login pre napísanie komentára.

Menu

Nastavenia

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu obľúbené.

Zaregistrovať sa