Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies

O značke OBLIQUE CREATIONS

Svetoznáma talianska značka dámskej módy OBLIQUE CREATIONS kombinuje charakteristické črty tradičnej módnej kultúry so súčasnými mestskými grafickými vzormi. Textúry, ktoré zdobia, farba, materiál a zovňajšok, ktoré evokujú pozitívnu energiu, a tvary, ktoré príjemne kĺžu po tele – to je typické pre OBLIQUE CREATIONS .
Éterickosť a ženskosť je zdôraznená dômyselným používaním kombinácie zvinutých materiálov, perforovanej priadze s transparentnosťou a prepracovanou výšivkou. Potlač je vždy vítaná, s obrazovými a štylizovanými motívmi alebo digitalizovanými výkresmi. Modely, ktoré sa majú nosiť spoločne, vytvárajú protiklady vyúsťujúce pomocou rafinovaných detailov do konečnej harmónie.

OBLIQUE CREATIONS bola založená v Bologni v roku 2006. Debutovala svojou prvou kolekciou jar/leto 2010 v Miláne a od roku 2011 sa podieľa aj na parížskom Fashion Week. Navyše, v júli 2014 získala spoločnosť OBLIQUE CREATIONS ocenenie Dun & Bradstreet Award ako uznanie za vysokú úroveň spoľahlivosti. Táto jedinečná koncepcia oblečenia sa predáva v popredných luxusných a avantgardných butikoch a je uznávaná po celom svete. Talianska značka OBLIQUE CREATIONS ponúka skvostné a štýlové dámske modely pre ženy, ktoré sú skutočne jedinečné, originálne, plné zaujímavých strihov a nevšedných detailov.

Toto oblečenie je mierne výstredné, nesmierne pohodlné a zo skvelých materiálov.

Vyzerať zvodne a pritom sa cítiť pohodlne je prianím každej ženy. Buďte dokonalá, zároveň odlišná a cíťte sa absolútne perfektne.

Sme nesmierne poctení, že môžeme túto výnimočnú dámsku módu priblížiť naším najnáročnejším zákazníčkam.

Predajne MAGNIFIQUE FASHION STUDIO sú exkluzívnym partnerom tejto značky pre žilinský región.

Ponuku modelov značky OBLIQUE CREATIONS nájdete na našom e-shope.

Zanechať komentár
Zanechať odpoveď
Prosím login pre napísanie komentára.

Menu

Nastavenia

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Vytvoriť si zdarma účet na používanie zoznamu obľúbené.

Zaregistrovať sa